Forumregels

Respecteer de regels van dit forum zodat dit forum duidelijk en met respect voor ieders mening kan gelezen worden.

Forumregels

Berichtdoor Cuore Viola » wo maart 07, 2007 9:38 pm

Als toekomstig lid van dit forum is het zeer belangrijk om deze regels eerst door te nemen. Zij hebben als functie om de kwaliteit van dit forum optimaal en voortdurend te garanderen. Onderstaande lijst geldt als een voorbeeld en werkt niet beperkend. Kielserat.com behoudt zich het recht om op elk moment wijzigingen door te voeren.

1) Gebruikersnaam
----------------------

* Gebruikersnamen die aanstootgevend of moreel onverantwoord zijn, worden onmiddellijk geweigerd en verwijderd. Wie het toch wil proberen om zich met een ongepaste gebruikersnaam te registreren, krijgt onmiddellijk de rode kaart.
* Personen die om gelijk ook welke reden meerdere gebruikersnamen aanmaken, zal de rode kaart krijgen en zal al zijn gebruikersnamen verwijderd zien.

2) Reacties
------------

* Reacties die betrekking hebben op racisme, discriminatie, geweld, sex en dergelijke zullen onmiddellijk bestraft worden met een rode kaart(=ban).
* Reacties waarbij discussies worden uitgelokt of waarbij andere bezoekers van dit forum opzettelijk worden beledigd zullen onmiddellijk bestraft worden met een rode kaart(=ban).
* Zowel de moderators de beheerders als de leden van dit forum dienen met respect behandeld te worden. Overtreding tegen deze regel zullen bestraft worden met geel.
* Bewust afwijken van het nieuws in het artikel of niets ter doende zaken posten zal bestraft worden met een gele kaart. Ook het plaatsen van dezelfde reacties bij meerdere artikels zal bestraft worden met een gele kaart.
* Het overnemen van een volledig artikel van een sport of andere nieuwsbron is niet toegestaan en zal bestraft worden met een gele kaart.
* Het storend gebruik van leestekens, hoofdletters en emoticons zal bestraft worden met een gele kaart.

3) Private Message (PM)
----------------------------

Kielserat.com wil benadrukken dat men de inhoud van private messages niet kan controleren. Wij zijn dan ook op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de naar u toegezonden private messages.

Het ongepast gebruik van private messages mag steeds gemeld worden aan een moderator waarop dan ook de meest passende acties zal ondernemen. Het is verboden om private messages zonder toestemming van de verzender op te publiceren. Wie dat wel doet, zal bestraft worden met een gele kaart.

4) Het Forumteam
-------------

* De beheerders of moderatoren hebben het volste recht conform bovenstaande regels om reacties te verwijderen en/of gebruikers te bannen.
* De beheerders of moderatoren behouden zich het recht voor om gele en/of rode kaarten uit te delen. Gele kaarten zijn zichtbaar onder de gebruikersnaam. Bij rode kaarten wordt de toegang tot het reactiegedeelte afgesloten.
* De beheerders of moderatoren behouden zich ook het recht voor om bij ernstige overtredingen de Internet Service Provider van de betrokkene op de hoogte te stellen. Die kan dan autonoom beslissen om de betrokkene het recht tot het gebruik van het internet af te nemen.
* De beheerders of moderatoren kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de reacties van de bezoekers van dit forum
* Beslissingen van beheerders of moderatoren dienen niet op het forum te besproken worden, als men zich hier niet aan kan houden dan volgen er sancties.
Avatar gebruiker
Cuore Viola
 
Berichten: 1634
Geregistreerd op: vr dec 09, 2005 12:39 pm
Woonplaats: Aartselaar

Keer terug naar De regels van dit forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten